Social media adverteren

Facebook

Wil je als bedrijf meer merkbekendheid of gewoonweg meer leads genereren? Dan is Facebook het ideale kanaal om dit te verwezenlijken.

Facebook is hét online communicatiemiddel voor bedrijven anno 2020. Met 2,3 miljard gebruikers is het sociale media platform bij uitstek de grootste ter wereld. Een ideaal medium om als bedrijf op te adverteren zou je dus denken.

Social media adverteren

Instagram

Het meest groeiende sociale mediaplatform bij uitstek is wel Instagram. De doelgroep van Instagram verschilt licht van die van Facebook. Toch is dit een interessante afzetmarkt voor heel wat bedrijven.

Adverteren bij Instagram werkt bijna hetzelfde als bij Facebook. Beide sociale mediaplatformen kan je evenzeer koppelen met elkaar. Als bedrijf kan je ervoor kiezen om op de nieuwsfeed of stories van gebruikers te adverteren. Het budget dat hieraan vast hangt bepaal je ook volledig zelf.

Als geen ander weten we hoe belangrijk het is dat deze advertenties opvallen. Samen werken we een advertentie uit die zorgt voor meer paginabezoekers en leads.

“The Sky isn’t the limit for Webconfirm!”  

Hoe werkt dit?

In 4 fases om uw plan uit te voeren en te optimaliseren

Doelgroep Bepalen

Mediacreatie

Opstarten Campagne

Optimalisatie

Flexibel

Kies je eigen budget

Via Facebook en Instagram kan je gericht je doelpubliek selecteren. Bij Webconfirm vinden we het belangrijk dat de boodschap die je wil versturen dan ook bij het gepaste doelpubliek aankomt. Ook denken we mee aan een strategie en weg die het meest geschikt is voor jouw bedrijf online.

Met elk marketingbudget kan je aan de slag gaan op Facebook. Het is dus volledig een jezelf om te beslissen hoeveel geld je wil spenderen. Aan de hand van jouw verwachtingen overleggen we de haalbaarheid van de campagnes en proberen we het resultaat hiervan te optimaliseren.

Vraag hier een offerte voor jouw project aan!

Uw aanvraag is verzonden.
Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.