Onze klanten

Tevreden klanten die reeds
hun business hebben gelanceerd

Kapsalon

Kapsalon Glamour

Welkom bij Glamour! Wilt u de puntjes van uw haar laten bijknippen, of wilt u een speciaal kapsel voor een aanstaande gelegenheid? Bij Glamour zetten uw wensen om in modieuze resultaten! Onze ervaren kapster is gespecialiseerd in het verzorgen van kapsels voor kinderen, heren en dames. Bij Glamour geniet u steeds van een persoonlijke en gezellige sfeer! Wij werken uitsluitend op afspraak.

Cosmetica

Vitruvian Tattoo

Bij Vitruvian Tattoo zetten wij niet zomaar tattoos, wij zetten kunstwerken op jouw lichaam. Of die nu klein of groot moeten zijn, geen enkele uitdaging wordt uit de weg gegaan. De klant is koning, en dat nemen we graag heel letterlijk. Wij staan open voor alle creatieve ideeën en werken deze daarom ook graag samen uit.

brandveiligheid en schimmelbehandeling

Almasystems

AlmaSystems is uw oplossing voor brandveiligheid en schimmelbehandeling. AlmaSystems werkt enkel met professionele installateurs of ondernemers en verkoopt dus niet aan particulieren.

BBQ's en buitenkeukens

Almacoa

Almacoa is als enige officieel verdeler van de merken Primo en Fire Magic in de gehele Benelux.

Jarenlange ervaring, kwalitatieve producten en dagelijks bruikbare know-how maakt Almacoa de geknipte partner voor detailhandelaars in buitenkeukens en barbecues.

PIZZERIA

La Margherita

Welkom bij La Margherita in Diest! In onze uitgebreide menukaart vindt u lekkere verse gerechten zoals pizza’s, pasta’s, lasagnes & meer. U kan onze kwaliteitsvolle gerechten afhalen of u kan lekker tafelen in ons restaurant. Tot snel!

Bouw- en Afwerkmaterialen

De Bouwkoning

Ben jij een handige doe-het-zelver of werk je samen met een aannemer, loodgieter of andere bouwexpert? Wij bieden een ruim assortiment kwalitatieve artikelen aan tegen de scherpste prijzen om jouw klus tot een goed einde te brengen!

Bakkerij

CupsCakesAndCookies

Voor al uw taarten, cupcakes, eetbaar printen, gebak, desserts,… bijna alles is mogelijk.