Over ons

Wie zijn wij?

Een idee werd al snel realiteit door met enkele gemotiveerde vrienden online oplossingen voor ambitieuze ondernemers aan te bieden. Het begon bij ondernemers en KMO’s uit de buurt maar ondertussen vertegenwoordigen wij al een heel aantal tevreden klanten in uiteenlopende regio’s. Elk gespecialiseerd in ons eigen vakgebied worden we steeds meer gepassioneerd door het ondernemen.

Wij blijven steeds investeren in de meest betrouwbare tools en systemen om jou de beste kwaliteit te kunnen garanderen. We hebben reeds een uitgebreid assortiment en zullen in de toekomst nog meer services aanbieden om jouw business te boosten.

Stijlvol webdesign en webdevelopment

Wij garanderen jou dankzij ons stijlvol webdesign en webdevelopment de beste online oplossingen op maat van jouw business. Als jouw bedrijf groeit, groeit jouw website gewoon mee!

Digitale business

Webconfirm transformeert jouw business naar de meest optimale digitale versie van jouw bedrijf. We halen alles uit de kast om dit zo doelgericht en gebruiksvriendelijk te maken. Je verwachtingspatroon staat in directe lijn met het resultaat van jouw nieuwe website. Dit met als doel om de positie die je in de markt hebt veroverd te verstevigen en vooral verder uit te bouwen.

Gerichte marketing

Door gebruik te maken van gerichte en strategische marketing creëren we een betere respons op jouw website. Ons team is gespecialiseerd in het maken van content voor jouw doelgroep en het genereren van nieuwe leads. Dit resulteert in een meerwaarde voor jouw onderneming waardoor je een tal van extra voordelen bekomt.

Expertise

Ons team

Robbie begon tijdens zijn opleiding Business & Ondernemen met enkele projecten die later zijn doorgebroken tot een succes. Hij kent de wereld van het ondernemen als geen ander. Naast het besturen van Webconfirm is hij ook commercieel adviseur bij Europabank.

Robbie is ook actief in de wereld van e-commerce en dropshipping. Hij luistert naar jouw verhaal en geeft jouw advies op maat van het project. Zo weet hij precies hoe jij meer kan halen uit jouw business en helpt je met plezier verder!

Robbie Spruyt (CEO & Sales)

Thomas is de allround marketing en sales specialist van Webconfirm. Met zijn expertise in Google Ads en online marketing bouwt hij aan jouw imago op het internet. Dit creatieve brein schrijft de webteksten en creëert de content voor jouw website. Eveneens is Thomas het aanspreekpunt en zorgt hij voor het contact tussen beide bedrijven. Klantentevredenheid is absoluut topprioriteit voor hem.

Thomas Humblet (Marketing & Sales)

Bogdan is al jaren een expert in technologieën zoals Angular, Wordpress, Javascript en Webflow. Op een gestructureerde manier maakt hij succesvolle websites, webshops en portfolio’s op maat van jouw business. Zijn ervaring met e-commerce en Store Locators is dé troef van jouw digitale succes. Hij geeft jou met plezier advies en luistert naar jouw verhaal. Zijn passies zijn reizen en alles wat met computers te maken heeft.

Bogdan Katishev (Web Designer)