Online adverteren

Wij zorgen voor organische zoekresultaten en meer leads via Google Ads

Zijn zowel je website als jijzelf klaar voor meer bezoekers en leads? Ga dan samen met ons voor Google Ads!

Per minuut komen er gemiddeld 280 nieuwe websites bij. Dat zijn er 147 265 440 miljoen per jaar. Het is dus belangrijk om er als bedrijf uit te springen in jouw segment. Daarom kiezen meer en meer bedrijven voor Google Ads.

Dankzij de SEA-specialisten van Webconfirm zorgen we voor een geoptimaliseerde CPC (cost per click) en zorgen evenzeer voor geen verspilde kosten.

Wij creëren jouw campagne en volgen deze voortdurend op. Dit met als doel deze zo goed mogelijk te optimaliseren aan jouw doelgroep.  

Ideaal voor elke business

Welke voordelen heeft dit?

Nauwkeurige targeting

Voor elk budget

Google Ads is beschikbaar voor elk budget. Naarmate jouw business geven we hier wel persoonlijk advies over maar de eindbeslissing ligt steeds volledig bij jou.

Via alle platformen

Doel specifieke apparaten

Consumenten gebruiken meer en meer smartphones en tablets. Daarom zorgen we ervoor dat onze campagnes hier ook zo goed mogelijk op zichtbaar zijn.

Optimale kosten

Betaal alleen voor resultaten

Vanaf dat het budget is vastgelegd kan de campagne beginnen. Maandelijks kunnen deze kosten veranderen. Het voornaamste is dat je enkel betaalt voor de gemaakte resultaten.

Ranking

Prestaties bijhouden

Wij proberen zo open mogelijk te communiceren over de campagne. Wij versturen maandelijks een rapport zodat jij ziet wat het resultaat van de campagne is. Indien je toch niet genoeg kan krijgen van je campagne geven we je online toegang tot je data en campagne op Google Ads.

Vraag hier een offerte voor jouw project aan!

Uw aanvraag is verzonden.
Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.