Van concept tot creatie.

Bij Webconfirm werken we met 4 fases om uw website te optimaliseren:

Design

Dit is de beginfase waarbij het team van Webconfirm gaat samenzitten met de klant. De klant zal zijn visie kunnen delen met ons.

Lees meer

Coderen

In deze fase gaan we het design realiseren. We vormen het design om in een website of een webshop naar uw keuze.

Lees meer

Creatie

Webconfirm toont de website of webshop aan de klant. Indien de klant nog wijzigingen wilt, is dit geen enkel probleem.

Lees meer

Service

De website staat online en wat nu? Geen probleem want Webconfirm biedt maar liefst een jaar lang GRATIS service aan de klant.

Lees meer

Design.

Dit is de beginfase waarbij het team van Webconfirm gaat samenzitten met de klant. De klant zal zijn visie kunnen delen met ons en de nodige vragen stellen over welke mogelijkheden er zijn.

Het team van Webconfirm ontwerpt een design op papier alsook een digitaal ontwerp op maat van de klant. Wanneer dit ontwerp klaar is zal ons team terug contact opnemen met de klant. Van zodra de klant helemaal tevreden is van het resultaat beginnen we aan de volgende fase.

Van concept to creatie - Websites - Webconfirm
programmer

Coderen.

In deze fase gaan we het design realiseren. We vormen het design om in een website of een webshop die optimaal functioneert. Hierbij denken we aan de gebruiksvriendelijkheid, performantie, schaalbaarheid, ...

Wanneer de website klaar is om online te gaan, nemen we wederom contact op met de klant. Dit brengt ons bij de voorlaatste fase.

Creatie.

Webconfirm toont de website of webshop aan de klant. Indien de klant nog wijzigingen wilt, is dit geen enkel probleem. Webconfirm zal pas stoppen tot de klant uiterst tevreden is. Want uw imago is onze uitdaging!

Van zodra de klant zijn veto geeft, zet Webconfirm de website online. Dit brengt ons echter bij de laatste fase.

pair programming
operating system

Service.

De website staat online en wat nu? Geen probleem want Webconfirm biedt maar liefst een jaar lang GRATIS service aan de klant. In deze periode onderhouden wij uw website.

Met onderhouden bedoelen we dat we uw website up-to-date houden en de kosten voor het eerste jaar webhosting geheel voor onze rekening nemen!

Verdere vragen of een website aanvragen?

Indien u nog enkele vragen heeft of u reeds overtuigd bent en graag een website wil aanvragen horen wij het graag. U kan ons steeds contacteren via telefoon met het nummer: +324 92 95 45 95 of een mail sturen naar [email protected] Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder! Vervolgens proberen we zo snel mogelijk een afspraak te maken op locatie naar keuze. Zo kunnen we alles verder bespreken en regelen.

Heeft u geen tijd voor een meeting?
Geen probleem! Ons team kan altijd een videocall organiseren om zo het gesprek te voeren!
Bij snelle vragen kan u onderstaand contactformulier eenvoudig invullen.