Wat wij doen.

Webconfirm is een online webbureau voor ondernemers die net zo ambitieus zijn als wij. Zelfstandige ondernemers en KMO’s laten groeien is onze prioriteit! Daarom bieden wij verschillende oplossingen en transformaties aan om uw klantenaantal en omzetcijfer een boost te geven. Ons doel is om het maximale uit uw onderneming te halen en dit visueel zichtbaar te maken op het web.

Digitale Business.

Webconfirm transformeert uw business naar een digitale versie hiervan. We halen alles uit de kast om dit zo doelgericht en gebruiksvriendelijk te maken. Uw verwachtingspatroon staat in directe lijn met het resultaat van uw nieuwe website. Dit met als doel om de positie die u in de markt heeft te verstevigen en vooral verder uit te bouwen.

Gerichte Marketing.

Door gebruik te maken van gerichte en strategische marketing creëren we een betere respons op uw website. Ons team is gespecialiseerd in het maken van content voor uw doelgroep en het genereren van nieuwe leads. Dit resulteert in een meerwaarde voor uw onderneming.


Uw voordelen.

Webconfirm biedt een betaalbaar design op maat aan, zonder dat u zal moeten inboeten aan kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat onze geïntegreerde IT- en marketingdiensten uw website perfect optimaliseren. Zo bereikt u veel meer dan enkel bezoekers lokken met een mooie lay-out.


Ons Team.
Robbie Spruyt
CEO - Sales
Thomas Humblet
Marketing - Sales
Bogdan Katishev
Full Stack Developer

Onze Partners.

Logo Opticom
Logo Reclamepunt
Logo DVHosting
Logo TranslationOffice