Marketing.

Wij bieden diverse marketingdiensten aan. Wij begeleiden u met de beste keuze voor u en uw onderneming. Onze troef is om IT-diensten perfect te combineren met marketing. Wij personaliseren deze diensten op basis van uw wensen. Ons team zal zeer nauw met u samenwerken en wij promoten niets zonder uw toestemming.

SEO

Door gebruik te maken van SEO (Search Engine Optimization) zorgt Webconfirm ervoor dat uw website opvalt tussen miljoenen andere sites.

Zoekmachine optimalisatie betekent dat uw website hoog scoort in de zoekresultaten van een zoekmachine, zoals Google.

Lees meer

Business Kaartjes

Webconfirm is uw specialist in het ontwerpen en bedrukken van professionele businesskaartjes. Dankzij onze partner geniet u van zeer scherpe prijzen.

Daarnaast geniet u van meerdere voordelen wanneer u (licht)reclame wenst te integreren in uw onderneming. Ook hier zijn de mogelijkheden oneindig: bedrukte deurmatten, bedrukte balpennen, raambedrukking, gepersonaliseerde vlaggen…

Lees meer

Sociale Media

Ons team zorgt ervoor dat uw social-mediakanalen een boost krijgen, met extra klanten en meer omzet als resultaat! U bepaalt volledig zelf welke communicatie er mag gepromoot worden op het web.

Lees meer

SEO

Kosten efficiëntie

SEO is een van de meest kosteneffectieve marketingstrategieën omdat het zich richt op gebruikers die online actief op zoek zijn naar uw producten en services. Het helpt heel veel bedrijven om geld te besparen omdat dit niet zo duur is als ergens een betalende advertentie te plaatsen.

Hoger verkeer

Pagina's die op de topposities staan, krijgen het meeste verkeer en clicks. Daarom is rangschikking in deze topposities belangrijk voor uw webverkeer. Ook helpt SEO om informatieve kernwoorden te maken die het beste passen bij uw doelpubliek.

Merk bewustzijn

Aangezien toppositiebepalingen resulteren in een aanzienlijke vertoningen, wekt dit ook vertrouwen op bij uw klanten en bezoekers. Hoe meer pagina's van uw website op hoge posities in de zoekmachines staan, hoe groter de kans dat gebruikers uw inhoud te zien krijgen en zich bij uw merk voegen.

Business Kaartjes

WEBCONFIRM
WEBBUREAU
IT-solutions
& more
WEBCONFIRM
WEBBUREAU
Langstraat 87
2260 Westerlo
+324 92 95 45 95
webconfirm.be
Antwerpen, BE

Social Media Marketing

U kan gerust de social media van uw bedrijf in onze handen laten vallen. Onze digitale experten zorgen ervoor dat uw bedrijf goed in de spotlights wordt gezet op het internet. Dit is mogelijk op Facebook, Twitter en Instagram. Deze 3 online kanalen hebben het meeste invloed op uw huidig en potentieel cliënteel.

Onze digitale experten zijn ervaren op dit gebied en zullen dus een zo groot mogelijk publiek aantrekken voor uw bedrijf op deze social media's. Ook ontwerpen wij campagnes in naam van uw bedrijf en kunnen we speciale acties aanbieden aan uw klanten. Kort samengevat werken wij niet alleen aan de sociale media van uw bedrijf maar aan zijn volledige imago! Voor meer info en prijzen kan u ons contacteren via deze LINK.

Marketing - SEO - Business Kaartjes - Social Media - Webconfirm